Technichus Science Center

Höst 2023

På Technichus Science Center har vi spännande utställningar och interaktiva upplevelser för stora och små. Vi vill att vår utställningsmiljö ska locka till upptäckarglädje och nyfikenhet. Här finns tid för att utforska och fascineras av naturvetenskap och teknik genom lek och utmaningar.

Testa våra VR-glasögon, ta en tur i vår 12 meter långa friktionskana, utmana någon i Mindball, testa att manövrera en grävmaskin, lös kluriga problem i vår kulbana, fascineras av rymden, fånga rubiner på vår klättervägg och lär dig mer om allt möjligt i våra utställningar med olika teman.


Technichus Science Center

Här hittar du allt inför ditt besök. Varmt välkommen!

Technichus Science Center

Helgens bästa!

Under helgerna serverar vi barnvänlig lunchbuffé mellan 11.00-14.00. Buffén innehåller tacos med tillbehör samt pannkaka med sylt och grädde. Det finns även mackor, glass, fika samt varma och kalla drycker. Café Galaxen har öppet enligt våra öppettider.

Egen fikakorg eller mat?

Har ni med eget fika så är ni välkomna att sitta utomhus i parken, framför eller bakom vårt hus. Medhavd matsäck i caféet och tillhörande uteservering gäller endast bokade grupper. Tack för visad hänsyn!