Välkommen att boka skolprogram med dina elever

Alla program har förankring i Skolverkets läroplaner.

Varje termin erbjuder Technichus skolprogram med tydlig läroplansförankring i bland annat programmering, digitala verktyg, mekanik, kroppen, luft, exkursioner och läran om rymden. Vi genomför anpassade skolprogram som ett komplement skolans undervisningen för barn och elever från förskola till gymnasiet.

Visste du att du kan boka om skollunchen från Navet och äta den hos oss istället, även det utan kostnad!

Bokning

Välj årskurs bland länkarna under huvudrubriken ovan. Välj det program som passar er och gör en bokningsförfrågan direkt på webben.

Det går bra att kontakta oss via e-post pedagoger@technichus.se om du har frågor. Ni kan även prova att nå oss via bokningstelefonen 0611-34 96 37, men vi har inte alltid möjlighet att svara. Ett skolbesök måste alltid förbokas så även om du bara vill besöka Technichus utställningar med din klass/grupp måste du förboka ert besök.

Som lärare är du välkommen att göra ett kostnadsfritt besök innan du kommer med hela barngruppen.

Observera att det är ni som har ansvar för barnen/eleverna när ni vistas i våra utställningar.

Öppettider

Bokade förskole- skol- och konferensgrupper tisdag till fredag. Vi anpassar starttiden efter era förutsättningar.


Kostnad

Skolor inom Härnösand kommun

Technichus ägs av Härnösands kommun, därför erbjuds förskolor och skolor i Härnösand fri entré och har möjlighet att boka upp till fyra kostnadsfria pedagogiska program per läsår.

Skolor utanför Härnösand kommun

Inträde Technichus: 50kr/elev. Medföljande lärare/assisterande personal går gratis, minst en medföljande vuxen per grupp.

Skolprogram: 475kr/program upp till 10 elever. Därefter 35kr/elev. Ibland behöver vi köra ett program två gånger för att alla ska få plats, då har de som väntar fri tillgång till våra utställningar.


Lunch

Skolor inom Härnösand kommun

I samband med ert besök kan ni boka om skollunchen från Navet och äta lunchen på Technichus. Kontakta ert skolkök så brukar det lösa sig på ett bra sätt. Maten levereras i värmeskåp och ni har ansvar för att servera era elever. Meddela oss så förbereder vi sittplatser, glas, tallrikar och bestick. Vi bjuder medföljande pedagoger på kaffe eller the.

Skolor utanför Härnösand kommun

Ni kan förboka skollunch från vårt café. Enklare hamburgare eller pannkaka med sylt och grädde för 50kr/portion.

Om ni vill ta med egen lunch så finns det tillgång till en mikrougn. Meddela oss så förbereda vi sittplatser till er grupp. Vi bjuder medföljande pedagoger på kaffe eller the. Möjligheten att ta med egen mat gäller enbart för bokade grupper.

Matsäck, fika eller skollunch

Det går bra att ta med egen matsäck vid besök med bokad barngrupp. Ni har tillgång till matplats med micro. Skolor inom Härnösands kommun kan själva boka som skollunchen från Navet till oss. Meddela oss i god tid. Vårt eget café har stängt. Men vi erbjuder gratis kaffe till alla lärare.

Alla priser är exklusive moms.