Boka kalas i Kalaslabbet!

Technichus är det perfekta stället att ha sitt födelsedagskalas på, här finns aktiviteter för alla nyfikna barn med upptäckarglädje!

I Kalaslabbet tar ni på er kemirockar och skyddsglasögon och experimenterar fram era egna smaker på födelsedagsfikat! Glassbomben bygger ni av strössel ur provrör och sås ur sprutor, och av olika sorters saft blandar ni fram den perfekta mätglasdrycken. Barnen älskar det!

Man kan boka kalas hos oss lördagar och söndagar för barn från 4år och uppåt. Vi ställer iordning inför ert kalas, glassbuffén och städar undan efter kalasets slut. I vårt kalasrum får det plats upp till 16 barn men minsta antalet barn som går att boka för är 8st. Kalasfamiljen behöver vara här senast 12.45 för att ta emot sina gäster. Kalaset börjar kl.13. Ni börjar med att upptäcka i våra utställningar och få bort lite myror i benen. Glassbuffén serveras i kalasrummet kl.14. Ni bestämmer själva hur länge ni vill att kalaset ska pågå men senast till kl.15:30 då vi stänger. Meddela detta när ni bokar.

Vad kostar kalaset?
Att boka ett kalas på Technichus kostar 175kr/barn.

 I priset ingår:

  • Entré till Technichus

  • Nedladdningsbart inbjudningskort

  • Glassbuffé och saft

  • Godispåse (delas ut vid hemgång)

  • Dukat och pyntat bord i vårt kalasrum

  • Låna kemirockar under kalaset.

  • Egen kalastavla med barnets namn och ålder

  • Tillgång till kalasrummet under kalaset

  • Städning efteråt

Medföljande förälder, gratis entré. Förutom kalasbarnets föräldrar så får det följa med max 1 vuxen/barn kostnadsfritt. Medföljande syskon betalar entré som vanligt (om de inte ingår i kalassällskapet). Medföljande föräldrar har ansvar över barnen. Man får inte ta med eget fika. Om man blir fikasugen finns det glass, fika samt varma och kalla drycker att köpa i vårt café.

Vill du boka kalas hos oss?
Gör en bokningsförfrågan genom att fylla i detta formulär. Vänta sedan på en bekräftelse från oss. När vi kommit överens om och bokat in en passande dag kan du ladda ner och skriva ut inbjudningskorten och skicka ut till alla gäster. En vecka innan kalaset återkommer du till oss med rätt antal och om det finns några allergier i sällskapet. På kalasdagen ser ni till att vara på Technichus senast 12.45 för att vara beredd att ta emot era gäster.

OBS! Om du vill avboka ditt kalas så måste det göras senast 24h innan kalaset börjar. Avbokningen sker via mail reception@technichus.se eller ring 0611-34 96 35 

Om du har några frågor kan du ringa till vårt reception 0611-34 96 35 eller maila till reception@technichus.se