Varmt välkomna in till Café Galaxen och vår presentbutik. Butiken och caféet har samma öppettider som vårt Science Center och kan besökas utan entréavgift.


Café Galaxen

Här serverar vi lättare luncher, goda smörgåsar, fika och glass. Under helgerna erbjuder vi även en barnvänlig buffé med tacos och pannkakor. Möjligt att sitta både inne och ute när vädret tillåter.

I anslutning till caféet finns också en mikrovågsugn där det går bra att värma egen barnmat. Haklappar, barnbestick och barnstolar finns att låna.


Allergier och specialkost

Vi strävar efter att ha en nötfri miljö. Allergiinformation finns om alla våra produkter. Vi har gluten- och mjölkfria alternativ, fråga gärna i caféet om du har några funderingar!


Återvinning och miljö

Vi bryr oss om miljön! Vår återvinningsstation är byggd för att hela familjen ska kunna vara med och sortera. Fråga gärna om du är osäker!


Medhavd matsäck

Om ni har med eget fika så är ni välkomna att sitta utomhus i parken intill (inte vid vår uteservering då den är avsedd för våra betalande cafégäster). Medhavd matsäck i caféet gäller endast bokade skol- och konferensgrupper.


Inga kontanter

Technichus är en kontantfri verksamhet vilket innebär att vi endast tar emot betalning via kort och swish. Vi fakturerar konferenser, skolor och andra bokade grupper.

Presentbutiken

I Technichus presentbutik hittar du massor med roliga småprylar, leksaker och experimentartiklar.

Utmana dig själv eller ge bort en klurig gåva. Vi har spel och pyssel i naturvetenskaplig och teknisk anda. Sortimentet förnyas kontinuerligt.