Våra tjänster

Design

Vi hjälper dig att skapa produkter och tjänster som underlättar lärande så att dina användare får den information och kunskap som dom behöver.

Vi inleder alla våra samarbeten med att skapa oss en god förståelse för det du vill ska hända och varför just den utvecklingen är viktigt. Våra kunder uppskattar att vi ägnar tid åt att tydliggöra en väg framåt. Vi lägger upp en plan som beskriver för vem vi ska göra skillnad och vilket värde det skapar.

Det kan låta märkligt men vi har inte lyckats förrän användaren har lyckats, när man tänker efter så är det egentligen inte så konstigt. Precis som många andra professionella företag som erbjuder tjänster för utveckling lägger vi också stor vikt vid att lära känna användaren och förstå deras behov.

När vi lärt känna användaren blir det tydligt vad utmaningen handlar om och vi kan börja testa innovativa ideér och utmanas i nya tankar om hur en lösning kan se ut. En ny design växer fram när vi testar koncept på användaren och med nyfikenhet utvärderar resultatet, förbättrar och förfinar lösningen.