Vi ser fram emot ditt besök!

På denna sida har vi samlat lite bra-att-veta information inför ett besök hos oss.

Om du inte hittar svar på dina frågor nedan, så tveka inte att kontakta oss på 0611-34 96 35. Varmt välkommen!


Ansvarig vuxen
Som vuxen har du ansvar för de barn som du betalat inträde för. Vi ser gärna att utställningarna upptäcks i gemenskap mellan olika åldrar. Tillsammans skapar vi en trivsam och lärorik miljö!


Tillgänglighet
Vi strävar efter att våra lokaler och utställningar ska vara så barnvänliga som möjligt och inkluderande för alla, oavsett ålder eller rörelsehinder. Vi har därför en bred entrédörr med ramp som kan öppnas med en knapp, hiss mellan våningarna och en handikapptoalett.


Nötfritt
Det är också viktigt för oss på Technichus att vi pga allergier gör vårt bästa för att upprätthålla en nötfri miljö.


Förvaringsskåp
Skåp finns att låna intill receptionen. Gamla 5-kronor till skåpen finns att låna av oss på plats.


Skor
Vi har inte skor på oss i utställningen. Här gäller sockar (finns att köpa), inneskor eller skoskydd (finns att tillgå). Om man önskar ta in barnvagn så går det jättebra, men om det är blött/slaskigt ute så önskar vi att du torkar av hjulen. Du får givetvis låna papper/handduk av oss för att lösa detta!


Spring
Inte springa/jaga varandra i utställningen eller i cafédelen. Tänk om du missar något intressant! Det är även stor risk att man råkar springa in i varandra så att någon gör sig illa.


Skrik
Vi har ett skrikrum dit man är välkommen för att skrika så högt man kan. I övriga delar av huset använder vi normal samtalston för allas trevnad.


Utforska med varsamhet
Vi vill att allt i vårt hus ska kunna klämmas och kännas på, så utforska gärna allt, men var försiktiga och lägg tillbaka sakerna där/när ni använt dem. Då blir det mycket trevligare för nästa besökare som kommer. 


Egen fika/mat
Under årets varmare månader har vi även en trevlig utemiljö dit vi hänvisar de med medhavd matsäck. Det är inte tillåtet att förtära medhavd matsäck i huset, men vi har ett väldigt trevligt café där ni är välkomna att köpa fika och mat. Vi kan hantera de flesta allergier, så prata gärna vår cafépersonal om detta. All förtäring i huset sker i vår cafédel. 


Vi ser fram emot ditt besök.
Varmt välkommen!